Boczek z czarnym pieprzem i rozmarynem

Boczek z czarnym pieprzem i rozmarynem
Boczek z czarnym pieprzem i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 119 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, pieprz, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Spróbuj Kotlety jagnięce z rozmarynem i czarnym pieprzem, Roladki obiadowe z rozmarynem i czarnym pieprzem, oraz Miodowe Migdały Lakierowane Z Rozmarynem I Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozsypać plastry boczku na blasze do pieczenia, aby leżały zwinięte po bokach. Liście z gałązki rozmarynu rozsypać na boczku, z dużą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Boczek pieczony na chrupiące, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn