Boczek Z Czarnego Sezamu Kruchy

Boczek Z Czarnego Sezamu Kruchy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 23 centów za porcję. Jeśli masz bekon, soda oczyszczona, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chorizo faszerowane Skórki słodkich ziemniaków z czarnym sezamem boczek kruchy, Czarno-biały Sezam kruchy, oraz Matcha Zielona herbata Panna Cotta z czarnym sezamem krucha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowana blacha do pieczenia z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieść boczek na dużej, nieprzywierającej lub odlewanej patelni. Włącz ogień do średniego i gotować boczek uncovered aż chrupiące z obu stron, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić na ręcznikach papierowych, następnie pokruszyć lub dobrze posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Wylać wszystko, ale o 2 łyżki tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać posiekany boczek, cukier i sezam. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier zmieni średni bursztynowy kolor, około 5 minut. Wyłączyć ogień i szybko wymieszać sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
BoczekBoczek
NasionaNasiona
CukierCukier
6
Przenieść mieszaninę do przygotowanej blachy do pieczenia i użyć szpatułki, aby rozprowadzić ją równomiernie do około 1/8 cala; ostudzić. Łamać kruche na kawałki. Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn