Boczek-Pork Pops on Lemongrass Sticks
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, imbiru, trawy cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lody Z Trawą Cytrynową, Wieprzowina Z Trawy Cytrynowej, oraz Satays Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Lekko wymieszać boczek, mieloną wieprzowinę, czosnek, kolendrę, imbir, cukier i sos sojowy w dużej misce i doprawić solą i pieprzem.
Zwilż ręce. Uformuj mięso na 12 kulek. Nawlecz kawałek trawy cytrynowej w połowie każdej kulki; naciśnij mieszankę mięsa w dół łodygi, aby utworzyć kształt podobny do kiełbasy, pozostawiając część łodygi odkrytą na uchwycie.
Umieść wyskakuje na folii wyłożonej brojlerów i broil aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie.
Podawać ze słodkim sosem chili.