Boczek Kukurydziany Pieczarki Faszerowane

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać boczek Cornbread faszerowane Grzyby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieczarki baby portobello, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczarki Faszerowane Boczkiem, Pieczarki Nadziewane Boczkiem I Jalapeno, oraz Pieczarki faszerowane boczkiem i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Usunąć łodygi z czapek grzybowych i zarezerwować łodygi na (Okrągły 2 boczek pieczarkowy Quiche).
Na patelni, na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni i odstawić na brązowej papierowej torbie lub papierowych ręcznikach do osuszenia.
W tej samej patelni, dodać cebulę i saute aż przezroczyste. Wymieszać z rozmarynem, solą i pieprzem, do smaku i gotować przez 2 minuty.
W małej misce połączyć serek śmietankowy z resztkami pokruszonej kukurydzy Muffin tops. Wymieszać z podsmażoną cebulą. Ugotowany boczek drobno posiekać i wymieszać z chlebem kukurydzianym. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj kilka łyżek ciepłej wody. Łyżka mieszanki napełniającej do każdej czapki grzybowej. Ułóż na blasze do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące na wierzchu, o 15 do 20 protokół.
Przełożyć na półmisek i podawać.