Boczek kanadyjski, ziemniaki i szwajcarska-Chard Gratin
Kanadyjski boczek, ziemniaki i Szwajcarski-Chard Gratin jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 31g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szwajcarskiego boczku, sól, kanadyjski boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ostrygi-Szwajcarska zapiekanka z boczkiem wiejskim, Szwajcarska Zapiekanka Z Chard I Słodkich Ziemniaków, oraz Słodki ziemniak, szwajcarski Chard i Quinoa Gratin.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na średniej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła na umiarkowanie małym ogniu.
Dodaj szwajcarski chard i gotować, aż zacznie więdnąć, o 1 minutę. Wymieszać czosnek i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż żaden płyn nie pozostanie na patelni, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Chard Szwajcarski
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Masło 8-by-8-cala pieczenia lub podobnej wielkości naczynia gratin.
Przykryć zapiekankę folią aluminiową i piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Zdejmij folię i kontynuuj pieczenie, aż ziemniaki będą miękkie, a góra będzie złotobrązowa, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
12
Odstawić na 2 do 3 minut przed cięciem.
13
Rekomendacja wina: Merlot byłby wspaniałym wyborem, aby towarzyszyć temu obfitemu daniu. Wino ma sporą ilość taniny, ale to jest łatwo obsługiwane przez boczek i ser, który będzie podkreślać mięsisty smak merlot, zbyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego