Boczek i Cheddar Deviled Eggs
Boczek i Cheddar Deviled Eggs to amerykański przepis, który służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 93 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka ostrego sera cheddar, majonez, blaty zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Spróbuj Boczek-Cheddar Deviled Eggs, Boczek Cheddar Deviled Eggs, oraz Boczek Cheddar Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić wzdłuż na pół.
Żółtka wyjąć do średniej miski. Zarezerwuj 24 białe połówki. Drobno posiekać pozostałe 4 białe połówki.
Żółtka rozgnieść widelcem.
Dodać majonez, śmietanę, musztardę, sok z cytryny i pieprz; dobrze wymieszać.
Dodać posiekane białka, boczek, ser i szczypiorek; dobrze wymieszać.
Łyżka 1 czubata łyżka. mieszanka żółtkowa do każdej zarezerwowanej połowy białka jaja.
Przechowywać w lodówce, pokryte, do mieszania smaków.