Boczek i bataty z kremem z awokado
Boczek i słodkie ziemniaki Hash z awokado krem może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, bekon, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek z kapusty ziemniaczanej i awokado, Całe 30 Kalifornijskich Awokado Słodkich Ziemniaków, oraz Zapiekany Batat z awokado i jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz awokado i sok z limonki w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż powstanie krem bez światła, skrobając boki w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i odstawić.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 8 protokół.
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz łyżką szczelinową.
Wlać tłuszcz boczku do małej miski i rezerwy.
Rozgrzać masło w dużej patelni ze stali nierdzewnej lub nonstick na średnim ogniu, aż do stopienia.
Dodać posiekaną cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula po prostu zaczyna brązowieć, o 7 protokół.
Wlać 1 łyżkę tłuszczu boczku na rumianą cebulę, następnie dodać kostkę słodkiego ziemniaka na patelnię, rzucając, aż słodkie ziemniaki zostaną pokryte olejem. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć pokrywką i gotować, potrząsając i rzucając od czasu do czasu, aż słodki ziemniak zmięknie choć, o 15 protokół.
Zdejmij pokrywę i zwiększ ciepło do wysokiej. Gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 5 protokół. Wymieszać posiekany boczek, doprawić do smaku solą i pieprzem, zdjąć z ognia i przykryć, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, aż się połyskuje, smażyć pozostałe jajka, aż do pożądanej doneness. Doprawić solą i pieprzem. Podziel mieszankę na 4 talerze, na każdym talerzu posmaruj jajkiem sadzonym i odrobiną kremu z awokado.