Boczek-Cheddar Hot-Water Cornbread
Boczek-Cheddar Ciepłej Wody Cornbread może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 260 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bekon, wodę, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boczek Cheddar Cornbread, Boczek Cheddar Jalapeno Cornbread, oraz Boczek Cheddar Chipotle Cornbread.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce; wymieszaj w pół na pół i 1 łyżkę oleju. Stopniowo dodawać wrzącą wodę, mieszając, aż ciasto będzie konsystencją kaszy. Wymieszać z boczkiem, serem i zieloną cebulą.
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do dużej ciężkiej patelni; miejsce na średnim ogniu. Miarka ciasto do miarki 1/4 szklanki; kropla do gorącego oleju, i smażyć, w partiach, 3 minut z każdej strony lub aż złoty.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z zmiękczonym masłem.
Uwaga: potrzebna ilość wrzącej wody różni się w zależności od rodzaju używanej mączki kukurydzianej. Mąka kukurydziana mielona (grubo mielona) wymaga większej ilości płynu.