Boczek Cheddar Deviled Eggs

Boczek Cheddar Deviled Eggs
Przepis Bacon Cheddar Deviled Eggs jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2496 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, ser cheddar, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Boczek Cheddar Deviled Eggs, Boczek Cheddar Deviled Eggs, oraz Boczek i Cheddar Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Aby schłodzić szybciej, opłucz jajka pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
3
Tymczasem miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Ewentualnie zawiń boczek w papierowe ręczniki i gotuj w kuchence mikrofalowej przez około 1 minutę na plasterek. Pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
4
Jajka ugotowane na twardo obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Żółtka wyjąć do małej miseczki. Żółtka utrzeć z majonezem, pokruszonym boczkiem i serem. Wymieszać z musztardą. Wypełnij połówki białka z mieszaniną żółtka i przechowywać w lodówce do momentu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn