Boczek Cheddar Deviled Eggs
Przepis Bacon Cheddar Deviled Eggs jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2496 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, ser cheddar, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Boczek Cheddar Deviled Eggs, Boczek Cheddar Deviled Eggs, oraz Boczek i Cheddar Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Aby schłodzić szybciej, opłucz jajka pod zimną bieżącą wodą.
Tymczasem miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Ewentualnie zawiń boczek w papierowe ręczniki i gotuj w kuchence mikrofalowej przez około 1 minutę na plasterek. Pokruszyć i odstawić.
Jajka ugotowane na twardo obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka wyjąć do małej miseczki. Żółtka utrzeć z majonezem, pokruszonym boczkiem i serem. Wymieszać z musztardą. Wypełnij połówki białka z mieszaniną żółtka i przechowywać w lodówce do momentu serwowania.