Bochenki Z Ciasta Marchewkowego
Chleb z ciasta marchewkowego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka mąki, proces twarogu produktu, Brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chleby z ciasta marchewkowego królika, Bochenki Marchewkowo-Cukiniowe, oraz Mini mrożone bochenki z buraków i marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz brązowy cukier i 5 kolejnych składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Do suchych składników dodać brązową mieszankę cukru, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z marchewką, orzechami włoskimi i 3/4 łyżeczki wanilii.
Łyżka ciasto na 2 (4-calowe) bochenki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjmij z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Połączyć cukier puder, serek śmietankowy i 1/4 łyżeczki wanilii, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu bochenków.