Bochenki Do Tortów Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie ziemniaki Funt ciasto bochenki jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Lemon Pound Cake Loaves, Słodkie Ciasto Ziemniaczane, oraz Słodkie Ciasto Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu i masła na średniej prędkości z ciężkich elektryczny mikser stoisko aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Dodać słodkie ziemniaki i dobrze ubić.
W średniej misce wymieszać mąkę, kolejne 3 składniki i w razie potrzeby cynamon. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 8 1/2-x 4 1/2-cala bochenków.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub aż długi drewniany pick wstawiony w środku wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).