Bochenek Z Indyka
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Bochenek z indyka może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają bułki tartej, przypraw do drobiu, soli i mielonego indyka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk ' N ' Bochenek Wołowy, Pieczeń Z Indyka, oraz Bochenek Z Indyka Żurawinowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj indyka, jajko, cebulę i bułkę tartą. W razie potrzeby dostosuj ilość bułki tartej, aby uzyskać sztywną mieszankę. Dopraw solą i pieprzem.
Przenieś mieszaninę do bochenka o wymiarach 9x5 cali i posyp przyprawą do drobiu.
Piecz 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku lub do momentu ugotowania mięsa, a temperatura wewnętrzna wyniesie co najmniej 170 Stopni F (70 stopni C), gdy zostanie pobrana termometrem do mięsa.