Bochenek plamiaka z grzybami
Bochenek plamiaka z grzybami zajmuje od początku do końca około 1 godziny i 10 minut . Ten przepis służy 6 osobom. To danie główne zawiera 196 kalorii , 17 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 2,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu pieprzowego, jajek, soli i soku z cytryny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 63% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak zapiekanka z wędzonym plamiakiem i grzybami leśnymi , klops z borowikami z sosem grzybowym i bochenek z soczewicą grzybową .
Instrukcje
W misce wymieszaj okruszki krakersów, zupę, jajka, mleko, cebulę, sok z cytryny i sos pieprzowy; Dobrze wymieszać.
Dodaj plamiaka. Wciśnij do natłuszczonej 8-calowej formy. x 4 cale patelnia do chleba.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Haddock bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir]()
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.