Jeśli 30 centów za porcję spada w budżecie, lody Bochenek może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz chewy Chocolate chip chocolate cookies, Fudge ice cream polewa, marshmallows, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Jak zrobić lody bez ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozprowadź lody truskawkowe na plastikowej patelni z 9x5-calowym bochenkiem; wierzch warstwami 1/4 szklanki krówki, pianek i posiekanych ciastek 3/4 szklanki. Zamrażać 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Owocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2
Przykryj warstwę ciastek lodami waniliowymi; przykryj folią. Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Owocowy Roll-up
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Deser Unmold na półmisku.
4
Wyjąć i wyrzucić folię. Góra i boki z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Posypać pozostałymi posiekanymi ciasteczkami, skropić pozostałą polewą z krówki.
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.