Bob ' s Slow Cooker Braciole

Braciole Bob ' s Slow Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 38g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Beef Braciole, Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy.
Instrukcje
Wlać sos marinara do powolnej kuchence i ustawić na wysokiej do ogrzania.
Połączyć jajka i bułkę tartą w małej misce.
Posypać obie strony mięsa solą i pieprzem. Pat mieszaniny bułki tartej na jednej stronie stek boku, pozostawiając o jeden cal granicy wokół krawędzi. Wierzch bułki tartej z plastrami boczku; posypać rozdrobnionym serem. Zaczynając od jednej długiej strony, ciasno zwinąć stek z boku w kłodę. Użyj sznurka lub wykałaczki, aby zabezpieczyć log w 4 lub 5 miejscach.
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni. Podsmaż stek nadziewane boki w gorącym oleju, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Mięso przełożyć do ciepłego sosu w wolnej kuchence. Łyżka sosu na mięso do pokrycia.
Włącz powolną kuchenkę do niskiej; gotować mięso aż bardzo miękkie, 6 do 8 godzin.
Usuń ciąg / wykałaczki przed krojeniem.