Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Blue Corn Crusted Black Bass. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, ocet winny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Blue Corn Crusted Black Bass, Okoń czarnomorski z kukurydzą i Jumbo Lump Crab Saute, oraz Niebieska Tortilla-Chrupiący Kurczak Z Sałatką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej roślinny na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Doprawić każdy filet z Lucjana przyprawą domową po obu stronach. Dip
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1 Suszony Pieprz Morita
3
W 3 oddzielnych płytkich miseczkach, mące, maślance i chipsach tortilla, zanurz filety w mące, maślance, a następnie pogłębiaj mielone chipsy tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukierki Ratujące życie
1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Miejsce na gorącej patelni i płytko smażyć przez około 3 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
6
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem i czerwonym winem, aż cukier się rozpuści. Podgrzać i dodać jagody.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.