Blue Corn Chip Nachos z serem Pepper Jack
Blue Corn Chip Nachos z serem Pepper Jack może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,52 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 912 kalorii, 34g białka, oraz 51g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ser pepper jack, fasolę, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Podobne przepisy obejmują Kanapka z grillowanym serem Mary ' s z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i serem pleśniowym, Panini z cukinii i kukurydzy z serem Pepper Jack, oraz Niebieskie paluszki rybne w skorupkach kukurydzianych z czerwoną papryką Coulis.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: cztery patelnie foliowe au gratin 8 na 5 1/4 cala
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieść pojedynczą warstwę chipsów kukurydzianych na dnie każdej patelni foliowej.
Posyp każdą warstwę 2 łyżkami fasoli, 3 łyżkami chili bez fasoli i 1/4 szklanki sera. Powtórz, aby utworzyć kolejną warstwę.
Zmniejsz ogień do średnio niskiego.
Umieść patelnie na grillu, przykryj i gotuj, aż ser się rozpuści, bulgocze i lekko zrumieni, około 10 minut.
W małej misce połącz śmietanę i chili w proszku i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Posyp nachos chili-kwaśną śmietaną, pokrojoną szalotką, plasterkami jalapeno i pokrojonym w kostkę pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to świetny wybór na Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Brooks Willamette Valley Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!