Blondynka z ciemnymi korzeniami
Blondynka z ciemnymi korzeniami lacto ovo vegetarian przepis z 8 porcjami. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 32G tłuszczu i w sumie 488 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, jajko, orzechy laskowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Blondi Z Ciemnymi Korzeniami, Blondynka Sangria, oraz Blonde Brownies I.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce ubij masło elektrycznym mikserem ręcznym. Gdy będzie puszysty, dodaj brązowy cukier i ubijaj je razem przez 3 do 4 minut.
Dodaj jajko i wanilię i dobrze połącz.
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj suche składniki do mieszanki brązowego cukru i łącz, aż się połączą. Dodać serek śmietankowy. Delikatnie wymieszaj orzechy laskowe, kokos i czekoladę i rozłóż ciasto na lekko natłuszczonej szklanej patelni o wymiarach 8 na 8 cali.
Piecz, aż wykałaczka wyjdzie czysta, a boki zaczną odrywać się od krawędzi patelni, około 18 do 20 minut.
Wyjmij z piekarnika i ostudź przez 20 minut przed cięciem.