Blonde Brownies II
Blonde Brownies II to amerykański deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Blonde Brownies I, Nie Takie Blond Ciasteczka, oraz Blonde Brownies.
Instrukcje
Rozpuść masło lub margarynę.
Dodaj cukier i dobrze wymieszaj. Super.
Dodaj jajka i wanilię, dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki oprócz kawałków czekolady.
Włóż do natłuszczonej patelni 9 x 13 cali.
Posyp kawałkami czekolady i piecz w temperaturze 350 stopni F (180 stopni C) przez 20 do 25 minut. Ostudzić i pokroić w paski.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry,Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "