Blond Brownies
Blonde Brownies to deser bez nabiału . Ten przepis pozwala na przygotowanie 24 porcji, każda zawiera 202 kalorie , 2 g białka i 7 g tłuszczu . Za 24 centy za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Ten przepis z Taste of Home ma 6 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, jajka, tłuszcz o smaku masła i kilka innych składników, możesz je przygotować. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Brownies z soczewicy i czekolady bez mąki , Brownies w 10 minut i Brownies z jabłkami i orzechami włoskimi .
Instrukcje
W dużej misce ubij tłuszcz i brązowy cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z orzechami i kawałkami czekolady.
Rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce.