Blintzes Z Serem Jagodowo-Cytrynowym
Blintzes z serem jagodowo-cytrynowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan extract, serek śmietankowy, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blinty serowe z sosem borówkowym, Blinty serowe z sosem borówkowym, oraz Blinty serowe z morelowo-cytrynowym dżemem.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki do dużej miski i ubijać, aż równomiernie połączone, o 30 uderzeń. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 12 godzin.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Przetrzyj patelnię papierowym ręcznikiem zanurzonym w oleju. Aby sprawdzić, czy patelnia jest prawidłowo podgrzana, posypać patelnię kilkoma kroplami wody, a woda "zatańczy" przed odparowaniem.
Dodaj ciasto 1/4 szklanki, przechylając patelnię, aby równomiernie pokryć lub rozłożyć w kółko za pomocą tylnej części łyżki. Gotować, aż tylko ustawić i rumiane, o 1 do 2 protokół. Flip i gotować, aż druga strona jest lekko rumiane, o 1 minutę więcej.
Wyjąć z ognia i powtórzyć z pozostałym cieście. (Można dokonać do 1 miesiąca naprzód. Naleśniki ułożyć i przechowywać w zamrażarce.)
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i ubijaj, aż będą gładkie. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej.)
Połączyć cukier, wodę i 1/2 szklanki jagód na małej patelni i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotuj, aż jagody się rozpadną, cukier się rozpuści, a mieszanina lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Dodaj pozostałe jagody do małej miseczki i wlej syrop. Wymieszać sok z cytryny i ostudzić do temperatury pokojowej, co najmniej 30 minut. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej.) Przykryć i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F i zorganizować stojak w środku. Łyżka 3 łyżki nadzienia w dół środka każdej krepy. Złóż naleśnik na nadzieniu, złóż boki i zwiń jak burrito. Umieść na blasze do pieczenia i powtarzaj, aż wszystkie naleśniki zostaną wypełnione.
Piec do ogrzania, (temperatura wewnętrzna powinna rejestrować 160 do 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu) i napełnianie jest miękkie, około 15 minut.
Przełożyć na półmisek i podawać z jagodami.