Blackberry i Gin Slushie
Blackberry i Gin Slushie to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Mieszanka jeżyn, lodu, ginu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cranberry Slushie, Rum Kokosowy-Limeade Slushie, oraz Blueberry-Green Tea Slushie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jeżyny i cukier w średniej misce i odstawić do temperatury pokojowej.
Połącz gin, sodę klubową i sok z limonki w blenderze i zmiksuj, aby połączyć. Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj jeżyny i lód do blendera i pulsuj do pożądanej konsystencji. Mieszaj więcej, jeśli lubisz gładszą konsystencję.
Wlać do szklanek i podawać natychmiast.