Black - Eyed Peas with Greens
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Black-Eyed Peas z zieleniną może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 9. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka black-Eyed peas, woda, ocet pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Black - Eyed Peas and Greens, Cajun Black-Eyed Peas and Greens, oraz Noworoczne Black - Eyed Peas and Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, częściowo pokryte, 30 minut lub do miękkości.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodaj szwajcarski chard i pieprz. Smażyć 3 minuty lub aż zwiędną; wymieszać z octem.
Dodać mieszankę cebuli do grochu; wymieszać.