Black Bean-Salsa Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 306 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną salsę, fasolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Black Bean-Salsa Chili, Chili z czarnej fasoli i kukurydzy z salsą z awokado, oraz Chili z czarnej fasoli z chrupiącą wieprzowiną i salsą Poblano.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki fasoli, 2/3 szklanki wody i cukru w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Połączyć puree z fasoli i pozostałych fasoli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać indyka; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Wyjąć indyka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj cebulę, papryka, i boczek na patelnię; gotować 5 minut lub aż boczek i cebula są lekko rumiane. Zwróć indyka na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj chili w proszku, kminek, oregano i pokruszony czerwony pieprz na patelnię; dobrze wymieszać, aby płaszcz. Wymieszać mieszaninę fasoli, salsę, pastę pomidorową i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Połącz śmietanę, kolendrę i sok w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Podawać chili z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę