Biszkopty z rodzynkami
Need a deser bezmleczny? Biscotti z rodzynkami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mąki, jajko, rodzynki pokryte czekoladą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami Żurawinowymi, Pumpkin Raisinets Muffin Tops, oraz Najlepsze Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 3 składniki na średniej prędkości miksera 4 minut lub do dobrze wymieszane.
Dodać jajko i dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z rodzynkami w czekoladzie.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 razy. Uformuj ciasto na 12-calową rolkę.
Umieść rolkę na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; spłaszczyć do grubości 3/4 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Wyjmij rolkę z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój rolkę po przekątnej na 20 (1/2 cala) plastrów.
Miejsce, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Piec 10 minut; obrócić biszkopty i piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.