Biszkopty dyniowe z masłem pomarańczowo-miodowym
Biszkopty dyniowe z masłem pomarańczowo-miodowym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 153 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Biszkopty bekonowe z masłem pomarańczowo-miodowym, Ciastka z pomarańczą, miodem i tymiankiem, oraz Kruche Ciastka z masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 6 składnikami (mąka przez gałkę muszkatołową); pokroić w schłodzone masło blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę.
Połączyć maślankę i dynię; dodać do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 5 razy.
Ciasto rozwałkować do grubości około 1/2 cala.
Pokroić na 12 herbatników za pomocą krajalnicy do ciastek o średnicy 2,5 cala.
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 11 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło z 1/4 szklanki masła pomarańczowo-miodowego.
W sumie 1/4 szklanki masła pomarańczowo-miodowego.