Biszkopty czekoladowo-pistacjowe

Biszkopty czekoladowo-pistacjowe
Przepis czekoladowo-pistacjowe biszkopty może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pistacji, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Czekoladowo-Pistacjowe, Biszkopty czekoladowo-pistacjowe, oraz Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W stojącym mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę, ubij masło z cukrem na średniej prędkości, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać jajka, nasiona wanilii i rum i ubić na gładką masę. W małej misce ubić mąkę z proszkiem kakaowym, proszkiem do pieczenia, solą i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj suche składniki do ciasta i beat z małą prędkością, aż włączone. Beat in the whole pistachios.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
4
Ciasto podzielić na 4 kawałki. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy kawałek w kłódkę o grubości 1 1/4 cala. Ułóż 2 dzienniki na każdej blasze do pieczenia około 3 cali od siebie i naciśnij, aby lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Pnie posmarować białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
6
Piec dzienniki przez około 25 minut, aż szczyty są popękane i błyszczące i lekko jędrne w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Niech dzienniki ostygną lekko.
8
Za pomocą ostrego noża szefa kuchni, pokroić dzienniki na 1/3-cala grubości ukośne plastry. Ułóż plastry na blasze do pieczenia; piec około 20 minut, aż wyschną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Niech ostygnie całkowicie. Biszkopty częściowo zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posypać lekko posiekanymi pistacjami. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
BiscottiBiscotti
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn