Biszkoptowe Kubki Taco
Biszkoptowe kubki Taco mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 29g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, woda, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadaniowe biszkoptowe Kubki Dla dwojga, Śniadaniowe Kubki Biszkoptowe, oraz Omlet Biszkoptowe Kubki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Dodaj fasolę, mieszankę przypraw taco i wodę; dobrze wymieszaj.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Dusić 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje.
W międzyczasie spryskaj zewnętrzne dna i boki 8 (6-oz) kubków kremu sprayem do gotowania. Oddzielić ciasto na 8 herbatników. Naciśnij lub zwiń każde ciastko na 4 1/2 cala okrągłe. Naciśnij 1 rundę, aby zmieścić się na zewnątrz każdego kubka.
Umieścić kubki do góry nogami na patelni o wymiarach 17x12 cali.
Piec 15 do 16 minut lub aż głęboki złoty kolor.
Wyjąć kubki herbatników z kubków kremu.
Miejsce na talerzach. Łyżka mieszanki wołowiny do filiżanek herbatników. Top z serem, sałatą, pomidorem, kwaśną śmietaną, salsą, chipsami kukurydzianymi i awokado.