Biszkopt Ziemniaczano-Porowy
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Potato-por Bisque może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pory, pomidory w puszkach, pieczony czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biszkopt Ziemniaczano-Porowy, Por Cebula Bisque, oraz Duszony Biszkopt Z Porem I Boczkiem.
Instrukcje
W dużym rondlu lub garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Dodać pory i czosnek; saute o 5 protokół lub do miękkości.
Dodać bulion z kurczaka, mrożone ziemniaki i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Praca partiami, zupa puree w blenderze, napełnianie blendera tylko do połowy pełne dla każdej partii. (Zupa może być przechowywana w lodówce do dwóch dni w tym momencie.)
Powrót zupy na patelnię. Wymieszać śmietanę i podgrzać na małym ogniu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Porcje udekorować kwaśną śmietaną i posiekaną szalotką.