Biszkopt Z Marchwi Wędzonej
Need a zupa bezglutenowa? Wędzona marchewka Bisque może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz masło, marchew, zrębki hickory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Bisque Z Łososia Wędzonego, Paprikan wędzony i Rutabaga Bisque, oraz Biszkopt dyniowy z wędzoną goudą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Całość, obrane marchewki umieścić na stojaku dla palaczy. Dym 1 1/2 do 2 godzin.
Rozgrzać olej roślinny w garnku 1 1/2 do 2 galonów na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, papryka jalapeno, i czosnek, gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Marchew posiekać i dodać do cebuli wraz z selerem; kontynuować gotowanie kolejne 5 do 10 minut, aż seler zmięknie.
Wymieszać kurkumę i curry aż do równomiernego rozłożenia; wlać bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Warzywa odcedzić z zupy i puree w blenderze, aż będą gładkie.
Wlać puree z powrotem do zupy i kontynuować gotowanie jeszcze 30 minut.
Masło ubić do zupy, aż się rozpuści, następnie wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem przecedzić zupę przez drobno oczkowe sitko.