Biscotti Z Orzechów Sosny
Przepis sosna orzech Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Cytrynowy Orzech Sosnowy Biscotti, oraz Biszkopty Z Rozmarynem I Orzechami Sosny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Połącz 1/4 szklanki plus 2 łyżki wody, skórki, wanilii i jajek, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, mieszając do dobrze wymieszane (ciasto będzie suche i kruche). Zagnieść ciasto lekko w misce 7 lub 8 razy lub aż ciasto formuje (ciasto będzie lepkie). Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze wyłożonej pergaminem; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.
Wyjmij rolki z blachy do pieczenia( nie wyłączaj piekarnika); ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry o grubości 15 (1/2 cala) za pomocą ząbkowanego noża.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 15 minut. Odwróć ciasteczka i piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.