Need a pescatariańskie danie główne? Big Ray ' s Grecki Grillowany Sum może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 66g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, przyprawioną sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany Sum Grecki, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Doprawić obie strony każdego fileta z suma grecką przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka
Filety Z Suma
3
Posypać serem feta i miętą po jednej stronie każdego fileta; skropić oliwą z oliwek na ser i miętę. Zaczynając od Węższego końca, zwinąć rybę szczelnie wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, 20 do 25 minut.
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.