Przepis Big Bacon Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Na 3,78 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1125 kalorii, 52g białka, oraz 78 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś chili w proszku, chrupiący boczek, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Burger z bekonem i jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, połączyć szpinak, Worcestershire, jajko, i sól i pieprz, do smaku. Wymieszaj składniki trzepaczką, aż jajko zostanie rozbite i włączone.
Dodać mięso i rękami wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Kształt mieszaniny mięsa na 4 paszteciki nawet, aby dopasować rozmiar kaiser roll, i umieścić 1/4-calowy lekki dołek w środku każdego patty, aby umożliwić mu gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser Bun
Mięso
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Na przemian rozgrzać grill do medium (350 stopni F) i pocierać ruszt ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podgrzać brojlery na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
6
Dodać paszteciki na patelni, i gotować przez około 4 do 6 protokół. Flip hamburgery i gotować kolejne 4 do 6 minut dla średnio rzadkich hamburgery. Naprzemiennie, grillować paszteciki odkryte przez 4 do 6 minut, a następnie odwrócić i grillować przez kolejne 4 do 6 minut. Top każdy patty z kawałkiem sera i umieścić pod brojlerem do stopienia sera. Na przemian zamykamy blat grilla i gotujemy aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Patelnia
Kasztany Wodne, Julienne
7
Do każdego burgera rozłóż dno bułki z 1/4 majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rolka
8
Umieść hamburgera na majonezie i top z 2 plastrami boczku i trochę cebuli. Przykryć górną częścią rolki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Cebula
Boczek
Rolka
9
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli i liścia laurowego, w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieszać, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, wymieszaj cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Cebula
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
12
Połącz wszystkie składniki w małej misce, aż równomiernie wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.