Biały sos Barbecue i marynata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj białego sosu Barbecue i marynaty. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 16G białka, oraz 44g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę marynatę. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, majonez, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Letnia Marynata Limonkowa / Sos Barbecue, Chiński Sojowy Bezglutenowy Sos Barbecue Marynata, oraz Biały Sos Barbecue.
Instrukcje
Ubić razem 8 pierwszych składników do wymieszania. 1/2 szklanki sosu podawać z kurczakiem.
Umieść kurczaka w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i dodaj pozostały sos. Zapieczętuj i obróć, aby pokryć kurczaka; schłodzić 4 godziny.
Wyjąć kurczaka i wyrzucić marynatę.
Grilluj kurczaka zgodnie ze wskazówkami poniżej.
Podawać gotowanego kurczaka z zastrzeżonym sosem 1/2 szklanki.
Umieść 2 filiżanki hickory, mesquite lub inne zrębki w środku dużego kwadratu z wytrzymałej folii aluminiowej; złożyć w prostokąt i uszczelnić. Dziurkowanie w górnej części opakowania. Rozgrzej jedną stronę grilla, pozostawiając puste centrum przez 20 minut.
Umieścić opakowanie na ruszcie do gotowania nad nieoświetloną stroną. Grill, przykryty pokrywą grilla, 2 godziny i 15 minut lub do zakończenia (170). Baste zgodnie z zaleceniami.
Bezpośrednie gotowanie: rozgrzej grill na małym ogniu, pod 300, przez 20 minut.
Ułożyć kurczaka, skórkę do góry, na ruszcie do gotowania. Grill, przykryty pokrywą grilla, na małym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub do momentu zakończenia. (Nie przemieniaj się w tchórza.) Baste as directed.
Gotowanie pośrednie: namoczyć 2 szklanki zrębków hickory w zimnej wodzie przez 30 minut; odcedzić. (Wióry do grilla gazowego nie są moczone wodą, ponieważ są zamknięte w folii i umieszczone na ruszcie kuchennym.) Przygotować ogień paląc węgiel drzewny z każdej strony grilla, pozostawiając centrum puste.
Niech węgiel pali się przez 30 minut lub aż płomienie znikną i węgle staną się białe.
Posypać wióry na gorących węglach. Układaj kurczaka, skórkę bokiem do góry, na ruszcie do gotowania w środku grilla (nie bezpośrednio nad węglem). Gotować przykryte pokrywą grilla, przez 50 minut do 1 godziny lub do momentu zakończenia. (Nie przemieniaj się w tchórza.) Baste as directed.
Uwaga: w przypadku tych metod wolimy używać 3-funtowego kurczaka w całości pokrojonego w ćwiartki, które mają tendencję do gotowania bardziej równomiernie. Jeśli używasz kawałków kurczaka, usuń pałeczki i skrzydełka z grilla nieco wcześniej, aby nie poparzyły się.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel]()
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.