Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną

Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj białego ciasta z nadzieniem z twarogu cytrynowo-limonkowego i lukrem z bitą śmietaną. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Jeśli masz żółtka, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trójwarstwowe białe ciasto z pomarańczowym nadzieniem twarogowym i lukrem, Białe Ciasto Warstwowe Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego, oraz Ciasto z oliwą z karczocha Emerald City z nadzieniem Kiwi i lukrem z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku twarogu cytrynowo-limonkowego: napełnij średni rondel wodą o średnicy od 1 do 2 cali i doprowadzaj do duszenia na dużym ogniu; zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu i utrzymuj wodę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg LimonkowyTwaróg Limonkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem masła w dużej żaroodpornej misce i ubijaj, aby połączyć. Ustaw miskę nad, ale nie dotykając, gotującej się wody i ubijać stale, aż mieszanina zgęstnieje i jest konsystencja majonezu, o 13 do 15 protokół. (Okresowo sprawdzaj, czy woda nie gotuje się, wyjmując miskę z rondla za pomocą uchwytu do garnków lub suchego ręcznika. Jeśli woda się gotuje, zmniejsz ogień, aby jajka nie skrzepły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z gotującej się wody. Natychmiast ubij masło 1 kawałek na raz, czekając, aż każdy kawałek zostanie całkowicie stopiony i włączony przed dodaniem następnego.Ustaw sitko o drobnych oczkach na dużej misce. Odcedzić twaróg, naciskając na cząstki stałe i zeskrobując dodatkowy twaróg, który przylega do spodu Sitka, do miski; wyrzucić cząstki stałe. Natychmiast naciśnij arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię twarogu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż zestaw i schłodzone, co najmniej 3 godziny. (Twaróg można wyprodukować i schłodzić do 3 dni wcześniej.) Tymczasem zrób kandyzowaną skórkę, jeśli używasz.W przypadku kandyzowanej Skórki(opcjonalnie): używając obieraczki do warzyw i uważając, aby uniknąć białego pestki, usuń skórkę z cytryn i limonek w dużych paskach. Bardzo cienko pokroić paski wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść skórkę w średnim rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ją o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
6
Odcedzić przez sitko i odstawić skórkę na bok w sitku; zarezerwować rondel (nie trzeba go myć).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Umieść 1 1/2 szklanki cukru i odmierzonej wody w zastrzeżonym rondlu i zagotuj na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodaj zarezerwowaną skórkę (zarezerwuj sitko—nie ma potrzeby mycia) i wymieszaj, aby połączyć.Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż skórka będzie przezroczysta, o 30 protokół. W międzyczasie umieść zarezerwowany sitko na średniej żaroodpornej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Wlać mieszaninę przez sitko (zarezerwować syrop do innego użycia) i odstawić skórkę na bok, aby lekko ostygła, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Resztę 1 szklanki cukru umieścić w średniej misce. Pracując w małych partiach, Wrzuć ciepłą skórkę do cukru, dokładnie pokryj paski. Strząśnij nadmiar cukru, przenieś skórkę na blachę do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 2 (8-calowy) patelnie ciasto z masłem i mąką i dotknij nadmiar mąki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść 1 1/4 szklanki cukru i odmierzonego masła w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przewiewna i jasna w Kolorze, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać skórkę i wanilię i mieszać aż włączone, o 30 sekund. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać połowę mleka i wymieszać aż do momentu włączenia. Kontynuuj pozostałą mieszaninę mąki i mleka, na przemian, aż wszystkie składniki zostaną włączone i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski.Umyć i wysuszyć miskę miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Białka umieścić w misce, przymocować do miksera stojącego i zamocować mikser za pomocą uchwytu trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Ubij białka na dużej prędkości, aż powstaną średnie szczyty, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o 45 sekund do 1 minuty więcej. Zatrzymaj mikser.Używając gumowej szpatułki, złóż jedną czwartą białek do ciasta, aż do równomiernego włączenia; delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia i nie pozostanie Żadna kieszeń białego.Ciasto podzielić między przygotowane Patelnie i rozprowadzić na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Piec do momentu, aż powierzchnia ciasta spręży się z powrotem po naciśnięciu, a wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjmij ciasta z piekarnika, umieść na stojakach z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. Uruchom nóż na obwodzie każdego i włączyć je na stojakach do całkowitego ostygnięcia, co najmniej 45 minut.Lukier: gdy ciasto będzie gotowe do podania, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażarce przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Dodaj wszystkie składniki lukier do schłodzonej miski i ubijać na dużej prędkości, aż średnie szczyty tworzą, o 1 do 1 1/2 minutes.To montaż: za pomocą ząbkowanego noża, przyciąć bardzo cienką warstwę z każdego wierzchu ciasta, na tyle, aby wyrównać powierzchnię. Pokrój każde ciasto na pół poziomo, aby mieć 4 warstwy. Przerabiać twaróg cytrynowo-limonkowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg LimonkowyTwaróg Limonkowy
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Umieść warstwę ciasta na odwróconej patelni do ciasta lub talerzu do serwowania. Za pomocą długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie rozprowadzić jedną trzecią twarogu cytrynowo-limonkowego (około 1 szklanki) na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę. Na wierzchu drugą warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić kolejną trzecią twarogu cytrynowo-limonkowego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2 cala granicy. Na wierzch ciasta nałożyć trzecią warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić pozostały twarog cytrynowo-limonkowy na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2 cala granicy. Wierzch z czwartą i ostatnią warstwą ciasta. (Jeśli warstwy zaczynają się ślizgać, użyj rąk, aby ustawić je z powrotem do góry, a następnie umieść w lodówce na 30 minut, aby ujędrnić.) Za pomocą czystego długiego noża lub przesuniętej szpatułki, pokryj wierzch i boki ciasta lukrem z bitą śmietaną w gładkiej, równej warstwie. Jeśli użyjesz kandyzowanej Skórki, posyp połowę tego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Używając rąk, delikatnie naciśnij pozostałą skórkę do dołu 1 cal boków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn