Białe Chili

Przepis Biały Chili jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowy opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Na $1.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka sera Monterey jack i papryki jalapeno, papryki, ząbka czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 6th Annual Chili Contest: wpis # 6-Crock Pot Jalapeno Popper White Chicken Chili, Chipotle White Chicken Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowe}, oraz Białe Chili podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażyć cebulę i zielony pieprz na oleju do miękkości. Wymieszać z fasolą, zupą, mlekiem, Chilli, czosnkiem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszać z kurczakiem; podgrzać.
W razie potrzeby udekorować serem i jalapenos.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature]()
Juve y Camps Reserva de la Familia Cava Gran Reserva Brut Nature
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałej białej brzoskwini, chleba tostowego i zielonej herbaty z nutami cytrusów i moreli. Równie bogaty i szeroki, te smaki nadal rozwijają się na podniebieniu.