Biała Ryba Na Parze Z Marchewką I Szpinakiem Z Lemo

Biała Ryba Na Parze Z Marchewką I Szpinakiem Z Lemo
Gotowana na parze biała ryba z marchewką i szpinakiem z Lemo wymaga z grubsza 5 minut od początku do końca. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1545 kalorii, 2G białka, oraz 171 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, paprykę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Biała ryba gotowana na parze z marchewką i szpinakiem z sosem cytrynowo-Zielonym cebulowym, Julienned Carrots ' N ' Onion, oraz Sałata Rzymska Z Salami, Serem I Marchewką.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn