Biała fasola z szałwią i oliwą z oliwek
Biała fasola z szałwią i oliwą z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 63 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, szałwię, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Biała fasola z Prosciutto i szałwią, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Polędwica wieprzowa duszona z pomidorami, białą fasolą i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu.
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby pokryć przez 3 cale i niech moczyć na noc.
Fasolę odcedzić i wrócić do patelni.
Dodaj 6 szklanek zimnej wody, 1/4 szklanki oleju, posiekaną szałwię i czosnek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć częściowo; dusić, aż fasola będzie po prostu miękka, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Super. Przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść fasolę do miski. Top z więcej oleju.