Biała fasola i Prosciutto Crostini z szałwią
Biała fasola i Prosciutto Crostini z szałwią wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 130 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Niewiele osób lubi to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę cannellini, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jarmuż, Biała Fasola I Prosciutto Crostini, Biała fasola z Prosciutto i szałwią, oraz Białe Gougeres Cheddar, miąższ jabłkowy, szałwia i szałwia podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego połącz 3 rozbite ząbki czosnku, prosciutto, pokruszoną czerwoną paprykę i 3 puszki fasoli.
Dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek i puree, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta, dodaj więcej oliwy z oliwek; mieszanina powinna być dość luźna. Smak, aby sprawdzić, czy mieszanina potrzebuje soli (prawdopodobnie będzie).
Dodaj pozostałą puszkę fasoli i pulse do połączenia (mieszanina powinna być trochę gruba). Spróbuj ponownie, aby zobaczyć, czy potrzebuje soli. Powinien być kremowy i trochę masywny i naprawdę dobrze aromatyzowany.
Wyjąć z robota kuchennego do dużej miski i odstawić w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Grill bagietki z obu stron na rozgrzanej patelni grillowej. Kiedy chleb wygląda na lekko zwęglony i jest chrupiący, usuń je i pocieraj każdą crostini surowymi ząbkami czosnku.
Do każdego tostu dodajemy dużą porcję przecieru z fasoli i mżawkę oliwy z oliwek.
Udekorować szałwią i ułożyć na półmiskach do serwowania. Bravissimo!