Biała Czekolada-Sernik Z Trzciny Cukrowej
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, jajka, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki do serników czekoladowych Candy cane, Candy Cane Ciasto Czekoladowe Sernik, oraz Chocolate Chunk Candy Cane Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy z pozostałym cukrem mikserem, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać czekoladę i ekstrakt; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania; zalać skórką.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Top z chłodnym batem i posiekane cukierki tuż przed podaniem.