Biała Czekolada Cytrynowe Babeczki
Przepis Biała czekolada cytryna Cupcakes może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 24. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 432 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia pieczenia chipsy, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki cytrynowe bezglutenowe z lukrem z białej czekolady cytrynowej, Babeczki z białej czekolady cytrynowe z lukrem malinowym, oraz Cytrynowe babeczki z białej czekolady z Ombre Roes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami w polu na babeczki, przy użyciu wody, oleju i białka jaj i dodając skórki cytryny i sok z cytryny.Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących.Całkowicie fajne.
W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa pieczenia chipy odkryte na wysoki o 1 minuta, mieszając raz, aż zmiękną i chipy mogą być mieszane gładkie; cool. W dużej misce, ubić masło i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Stopniowo dodawać roztopione wióry, bijąc z dużą prędkością, aż lukier będzie gładki i smarowalny. Lodowe babeczki.