Białe Stado Ryb
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Biały bulion rybny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cebulkę kopru włoskiego, gałązki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Białe Stado Ryb, Białe Stado Ryb, oraz Stado Ryb.
Instrukcje
Gotować ości rybne i Dodatki, cebulę, koper włoski, gałązki pietruszki, sok z cytryny i sól w dobrze maślanym 4-do 6-kwartowym ciężkim garnku, przykrytym, na umiarkowanym ogniu 5 minut.
Dodać wodę i wino i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę. Dusić, odsłonięte, 20 minut, a następnie przelać przez bardzo drobne sito do dużej miski, odrzucając ciała stałe.
* Czas przechowywania 2 dni. Chłodne, odkryte, potem chłodne, przykryte.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.