Biała czekolada crème brûlée

Biała czekolada crème brûlée
Biała czekolada crème brûlée wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Ta przystawka ma 364 kalorie, 4G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 553 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz złoty cukier, & czekolada black ' s, łyżeczka vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Biała Czekolada Crème Brulee, oraz Biała Czekolada Creme Brulee są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać krem, czekoladę i wanilię na patelni, aż czekolada się rozpuści. Zdejmij ogień i pozostaw do zaparzenia przez 10 minut, skrobając nasiona strąków do kremu. Jeśli używasz ekstraktu waniliowego, Dodaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piekarnik do 160C / wentylator 140C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Ubić żółtka i cukier aż bledną. wymieszać z kremem czekoladowym. Przecedzić do dzbanka i wlać do ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść w głębokiej tacy do pieczenia i zalej wrzącą wodą do połowy boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Piec przez 15-20 minut, aż do momentu, gdy ustawimy chwiejnym środkiem. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Podawać, posypać cukrem na wierzchu brle i karmelizować palnikiem lub krótko pod gorącym grillem. Pozostawić karmel do stwardnienia, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn