Bezy Migdałowe W Czekoladzie

Bezy Migdałowe W Czekoladzie
Bezy migdałowe zanurzone w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodkie chipsy czekoladowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bezy Migdałowe W Czekoladzie, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Bezy Czekoladowo-Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować bezy, przykryj blachę papierem do pieczenia; zabezpiecz blachę taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Białka ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie przegryzać). Delikatnie złożyć ekstrakt z migdałów i posiekaną czekoladę. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 200 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę lub do ostygnięcia i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować glazurę, umieść półsłodkie chipsy czekoladowe w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa przy średnim (50% mocy) 30 sekund lub do stopienia, mieszając, aż będzie gładka. Połowę każdej bezy zanurzyć w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Umieść na stojaku z drutu do wyschnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn