Bezy Migdałowe W Czekoladzie
Bezy migdałowe zanurzone w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodkie chipsy czekoladowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bezy Migdałowe W Czekoladzie, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Bezy Czekoladowo-Migdałowe.
Instrukcje
Aby przygotować bezy, przykryj blachę papierem do pieczenia; zabezpiecz blachę taśmą maskującą.
Białka ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie przegryzać). Delikatnie złożyć ekstrakt z migdałów i posiekaną czekoladę. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w 200 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę lub do ostygnięcia i chrupiące.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, umieść półsłodkie chipsy czekoladowe w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa przy średnim (50% mocy) 30 sekund lub do stopienia, mieszając, aż będzie gładka. Połowę każdej bezy zanurzyć w czekoladzie.
Umieść na stojaku z drutu do wyschnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.