Bezy Czekoladowo-Orzechowe
Bezy czekoladowo-orzechowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 708 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę z kamienia nazębnego, białka, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czekoladowe Bezy Orzechowe, Ciasto Czekoladowe Z Orzechami Bezowymi, oraz Bezy wiśniowo-orzechowe.
Instrukcje
Ubić pierwsze 3 składniki z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier i sól, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż kęsy czekoladowe i orzechy pekan.
Drop mieszaniny bezy przez łyżki stołowe 1 cal od siebie na 2 pergaminu wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec w temperaturze 225 przez 1 godzinę, umieszczając 1 patelnię na środkowym stojaku piekarnika, a drugą na Dolnym stojaku piekarnika. Przełącznik Patelnie, i piec 45 minut lub do bezy są suche, ale nie rumiane. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na blasze drucianej (około 30 minut). Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.