Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas

Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas
Need a deser bezglutenowy? Bezmleczne czerwone jagody migdałowe mleko Panna Cottas może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sproszkowaną żelatynę kwitnącą w wodzie 2 tb, mleko migdałowe nie-mleczne, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas, Red Berry Almond Milk Panna Cottas, oraz Bezmleczna wołowina Stroganoff z mlekiem migdałowym.

Instrukcje

1
W maszynce, puree maliny i czerwoną porzeczkę razem i podzielić mieszaninę między 4-6 szklanek. Zamrozić (patrz uwaga).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem żelatyny, w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Podgrzać żelatynę w kuchence mikrofalowej przez 8 sekund i szybko wymieszać z mieszaniną kremu. Jeśli nie masz kuchenki mikrofalowej, Ustaw filiżankę z żelatyną w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby zbliżyć się do połowy boków żelatynowej Miski, na średnim ogniu i pozwól, aby żelatyna stopiła się w ten sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Niech mieszanina panna cotta ostygnie do lata.
5
Wyjąć szklanki z zamrażarki i powoli wlać śmietanę na puree z czerwonych jagód i pozostawić do lodówki na co najmniej 3 godziny.W razie potrzeby udekoruj świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn