Bezglutenowe Świąteczne Ciasteczka Cukrowe

Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Bezglutenowe świąteczne ciasteczka cukrowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka mleka, masło, mieszanka mąki ryżowej betty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Zdrowe bezglutenowe ciasteczka z cukrem cytrynowym (wykonane bez cukru i o niskiej zawartości tłuszczu), Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Wszystko-darmowe ciasteczka (bezmleczne, bezglutenowe, bez jaj, bez orzechów i bez cukru).
Instrukcje
W dużej misce, beat cukier granulowany, skrócenie i zmiękczone masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski często, aż kremowy. Na niskiej prędkości, beat wanilii i jaj. Wymieszaj mieszankę mąki, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze wymieszasz. Podzielić ciasto na pół; kształtować każdą połowę na dysk. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 191°. na powierzchni roboczej lekko posypane mieszanką mąki, roll każdej połowie ciasta do 1/4-cala grubości.
Cięte z 2 1/2 cala foremki do ciastek.
Umieść 1 cal od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 8 do 12 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Odstawić 2 minuty na arkuszu ciastek; wyjąć do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Wymieszać składniki glazury.
W razie potrzeby posypać dodatkowym cukrem granulowanym.