Bezglutenowe Grzyby Pekan przekąski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę, szpinak, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe bezglutenowe przekąski: Pepperoni i więcej, Pikantne Przekąski Bezglutenowe Cannoli, oraz Bezglutenowe Azjatyckie Przekąski Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Dodać grzyby i cebulę; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
3
Drenaż.
4
Na patelni wymieszać mieszankę grzybową, ser, pekan i szpinak; równomiernie rozprowadzić. W średniej misce, wymieszać wszystkie pozostałe składniki trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szpinak
Ser
Orzeszki Pekan
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
Patelnia
5
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 30 minut przed podaniem.