(Bezglutenowe) Magiczne Batoniki
(Bezglutenowe) magiczne batony Cookie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis serwuje 15 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Mieszanka migdałów, kokosa, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Magiczne batony - niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Magiczne Batony Z Gorzkiej Czekolady Z Orzechami Makadamia (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), oraz Bezglutenowe Batony Monster Cookie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali papierem do pieczenia.
Wymieszaj cukier i jajka razem w misce, aż będą gładkie; wymieszaj masło orzechowe, aż dobrze się zmiksuje.
Wlej mieszankę masła orzechowego do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż baza ciastek zostanie częściowo ugotowana, 8 minut.
Ułóż półsłodkie kawałki czekolady, kawałki ciemnej czekolady, orzechy pekan, migdały i kokos na bazie ciasteczek. Powoli równomiernie polej polewy słodzonym skondensowanym mlekiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kokos będzie lekko brązowy, około 30 minut.
Całkowicie ostudzić przed wyjęciem batoników z patelni. Oderwij pergamin i pokrój ostrym nożem na małe kwadraty.