(Bezglutenowe) magiczne batony Cookie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis serwuje 15 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Mieszanka migdałów, kokosa, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Magiczne batony - niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Magiczne Batony Z Gorzkiej Czekolady Z Orzechami Makadamia (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), oraz Bezglutenowe Batony Monster Cookie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj cukier i jajka razem w misce, aż będą gładkie; wymieszaj masło orzechowe, aż dobrze się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlej mieszankę masła orzechowego do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż baza ciastek zostanie częściowo ugotowana, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ułóż półsłodkie kawałki czekolady, kawałki ciemnej czekolady, orzechy pekan, migdały i kokos na bazie ciasteczek. Powoli równomiernie polej polewy słodzonym skondensowanym mlekiem.